|
Post by muccolatte on Jul 3, 2014 19:55:45 GMT 1
Itt kérdezhettek!
A versenykiírást itt lehet elérni: www.mondocon.hu/portfolio-view/novella-verseny-2014-nyari-mondocon/A nevezés menete:A Fanfiction- illetve a Novellaversenyre a következőképpen nevezhettek: A fanfic@mondocon.hu e-mail címre küldjétek be az írásotokat, a Tárgy rovatba pedig írjátok bele, hogy "Fanfictionverseny" vagy "Novellaverseny". Ha mind a két kategóriában szeretnétek nevezni, akkor két külön e-mailt küldjetek a kategóriáknak megfelelően! A beküldött dokumentum címében tüntessétek fel a polgári neveteket és a történet címét, fanfiction esetében pedig az adott fandomot is. Példa: Novellaverseny nevezés: Gabor_Aron_Rezagyu.doc Fanfictionverseny: Gabor_Aron_Rezagyu_InuYasha.doc A dokuentumok kiterjesztése .doc, .pdf vagy .docx lehet! A határidő pedig továbbra is július 13.! Jó versenyzést!
|
|
|
Post by artemiev on Jul 14, 2014 15:06:30 GMT 1
Üdv! Tegnap késő délután küldtem el a novellámat a fanfic@mondocon.hu-ra. Tudom kissé szorosan, mivel a határidő július 13 éjfél volt =P. Kapunk majd valami megerősítést, hogy megkaptátok a novelláinkat és versenyben vannak?
|
|
|
Post by muccolatte on Jul 15, 2014 9:44:32 GMT 1
szia, sajnos határidőn túl érkező írásokat nem fogadhatunk el, de tedd el őszre! De értesítést természetesen írni fogok.
|
|
|
Post by kaiichi on Jul 15, 2014 20:12:11 GMT 1
Szia!
Az értesítések várhatóan mikor érkeznek? Csak mert azt sem tudom, hogy rendben megkaptátok-e az elküldött novellát. És a közönségkedvenc így hogy lesz kiválasztva?
|
|
|
Post by muccolatte on Jul 15, 2014 21:10:05 GMT 1
Holnap reggel már kinn lesz a következő kör és indul a közönségszavazás is! Ott majd a legjobb ötre szavazhattok. Értesíteni meg igyekszem mindenkit a zsűri elérhetőségeivel együtt, akiktől majd kérhettek véleményt, csak most elég sokan neveztetek és így kicsit lassabb az adminisztráció. De mindenki, aki küldött e-mailt (határidőn belül), el lett fogadva, ezért ne aggódjatok.
|
|
|
Post by muccolatte on Jul 15, 2014 21:36:46 GMT 1
Elvileg mindenkinek visszaírtam valamit, a legjobbak holnaptól lesznek elérhetőek a honlapon, ahol majd szavazhattok is a kedvencetekre.
|
|
|
Post by artemiev on Jul 16, 2014 7:36:40 GMT 1
Er... Javíts ki, ha tévedek, de a határidő 2014.07.13 ÉJFÉL volt, én előtte pár órával küldtem be, szóval még határidőn belül voltam, nem igaz? Kaptam válaszlevelet, de elég szűkszavú volt, szóval ismételten megkérdezném, hogy versenyben vagyok-e? Polgári nevem Szabó Zoltán.
|
|
|
Post by muccolatte on Jul 16, 2014 8:48:07 GMT 1
Bocsáss meg, biztos benéztem a számokat, természetesen versenyben vagy. De tegnap mindenkivel végeztünk és továbbítottam az eredményeket, hamarosan kinn lesz minden a honlapon is!
|
|
|
Post by artemiev on Jul 16, 2014 16:51:30 GMT 1
Hol lehet majd megtekinteni a honlapon az eredményeket, nameg mikor?
|
|
|
Post by muccolatte on Jul 16, 2014 18:34:33 GMT 1
|
|
|
Post by artemiev on Jul 16, 2014 20:51:21 GMT 1
Hát ahogy nézem ezt bebuktam...
|
|